Computerhulp bij het Digicafé in de Bibliotheek Oisterwijk

De Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel

Details

Donderdag 11 juli 2024 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
De Bibliotheek Oisterwijk
Spoorlaan, Oisterwijk, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 24 oktober 2024

Je zaken digitaal regelen is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Maar wat je allemaal digitaal moet doen is niet altijd even makkelijk. Bij het Digicafé komen er dan ook steeds meer mensen met vragen over het gebruik van digitale apparatuur zoals laptop, ipad, mobiele telefoon en e-reader. Maar ook met vragen over bijv. het installeren en gebruiken van apps, aanmaken van accounts etc. Kortom er is steeds meer vraag naar digitale ondersteuning. Daarom houden we in de Bibliotheek een wekelijks digitaal spreekuur.

Naast ondersteuning bij digitale vragen kun je nu ook terecht voor het oefenen met je eigen apparatuur. In de praktijk blijkt dat als mensen de Klik & Tik training hebben gevolgd ze thuis toch nog tegen dingen aanlopen waarvan ze niet weten hoe ze die op moeten lossen. Nu is er de mogelijkheid om dan met je laptop of ipad (inclusief adapter) naar de Bibliotheek te komen tijdens het Digicafé, dan kijkt de vrijwilliger met je mee en kun je er meteen even mee oefenen. Zo blijf je actief bezig met je digitale vaardigheden en kun je steeds beter zelf je zaken digitaal regelen.

Over de organisator

De Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel
De Bibliotheek Oisterwijk en De Bibliotheek Moergestel zijn 2 van de 15 vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Je kunt bij ons te...... Lees meer