Details

Donderdag 11 juli 2024 van 20:30 tot 23:30 uur
Afgelopen
Lavendel 9, Oisterwijk
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 10 oktober 2024

Donderdagavond is het in de sporthal van het wijkcentrum een grote bron van sportiviteit. Op deze avond vanaf 20.30 uur tot 23.30 uur wordt door de circa 20 leden van Tafeltennisvereniging de Pannenschuur een aardig balletje geslagen.

Niet alleen mannen, maar ook diverse vrouwen vertegenwoordigen onze vereniging, je kunt vanaf 14 jaar bij ons terecht om een balletje te slaan. Tot onze grote spijt is het op dit moment nog niet mogelijk om een jeugdafdeling te starten. Zodra dit wel tot de mogelijkheden behoort zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten.

De sport wordt vooral op een recreatief niveau beoefend. Daarnaast spelen een aantal leden in teamverband competitie in de TTL. Maar het allerbelangrijkste blijft toch wel de gezelligheid. Na afloop nog even gezellig iets drinken, napraten over de avond of gewoon slap kletsen staan hoog in het vaandel.

Zou u ook eens een keer een balletje willen slaan en de sfeer willen proeven, dan bent u op donderdagavond vanaf 20.15 uur van harte welkom in het wijkgebouw De Pannenschuur.

Donderdag van 20.15 uur tot 23.30 uur

Contactpersoon: Bert Jansen

06 5123 5971

Over de organisator

Wijkcentrum Pannenschuur
https://www.wijkcentrumpannenschuur.nl/... Lees meer