Toegankelijkheidsverklaring


Ieder mens heeft het recht om te leven als ieder ander en mee te doen in de maatschappij. Gebruikmaken van de mogelijkheden die het internet, computers en smartphones ons bieden hoort daar natuurlijk bij. Juist daarom is het belangrijk dat digitale dienstverlening toegankelijk is voor iedereen. Miljoenen Nederlanders hebben één of meerdere beperkingen. Denk daarbij aan mensen die blind of slechtziend zijn of kleurenblind; doof of slechthorend; motorisch beperkt of zwakbegaafd; autistisch; laaggeletterd. En deze groep groeit. Het aantal ouderen groeit, er komen meer migranten die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn.

Daarom vinden wij digitale toegankelijkheid belangrijk. Als websites goed in elkaar zitten kunnen ze door iedereen worden gebruikt, ook door bezoekers met een beperking. En dan kan echt iedereen meedoen. Deze website voldoet aan nagenoeg alle eisen voor digitale toegankelijkheid. Hieronder lees je er meer over. 

Naam van de websitehttps://allemaaloisterwijk.nl
EigenaarGemeente Oisterwijk
ToegankelijkheidsstatusStatus: voldoet gedeeltelijk aan de WCAG 2.1 AA webrichtlijnen.  U kunt de toegankelijkheidsverklaring en eventuele bijbehorende onderzoeken via deze link inzien.
ExtraDit platform beschikt over een donkere modus.
Toegankelijkheidsprobleem?Neem contact op met Gemeente Oisterwijk via het contactformulier van deze site.
Datum van de verklaring25-01-2021