Wat vind je hier?


Lees hier wat je op dit digitale platform kunt vinden.

De agenda laat zien wat er te doen is in ons dorp. Deze kan door iedereen worden gevuld. De meest recente reacties staan op de voorpagina.

Nieuws: Heb je een nieuwtje waarvan je verwacht dat het interessant kan zijn voor je dorpsgenoten, dan kun je dit plaatsen in deze rubriek (als je bent ingelogd). Via de knop ‘Plaats een bericht’ (lichtblauwe button naast je roepnaam op de home-pagina) kies je dan 'Nieuwsberichten' (ook persberichten horen hierbij).

In het midden van het scherm zie je de meest actuele nieuwsberichten. Deze worden door de webredactie geselecteerd uit het aanbod.

Bij Hulp gevraagd en hulp geboden plaats/vind je berichten waarin hulp wordt gevraagd of wordt aangeboden. Waaraan kun je zoal denken? Klusjes zoals het onderhouden van de tuin, een ritje naar het ziekenhuis. Maar ook een vraag om samen koffie te drinken of een wandeling te maken. En natuurlijk is het handig om via deze rubriek spullen (uit) te lenen, bijvoorbeeld (tuin)gereedschap. Dat dit vaak nieuwe contacten oplevert, spreekt voor zich.
Dus: heb je wat nodig of wil je iemand helpen? Laat het elkaar weten.

In Verenigingen en organisaties kun je jouw vereniging of organisatie presenteren. Een mooie manier om jezelf bekend te maken bij onze dorpsgenoten. Oisterwijk kent tal van kleine en grote verenigingen en organisaties; we hopen ze allemaal te ontmoeten op dit digitale platform.